Σερβία-Ελλάδα: Η βέρα του Δουβίκα που... ξεχώρισε στο γκολ

Ο Τάσος Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κώστα Τσιμίκα
Σερβία-Ελλάδα: Η βέρα του Δουβίκα που... ξεχώρισε στο γκολ

Ο Τάσος Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κώστα Τσιμίκα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Σερβία και χάρισε τη νίκη στην Εθνική Ελλάδος για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Nations League.

Ο Τάσος Δουβίκας που διαπρέπει με τη φανέλα της Κόμο στην Ιταλία , χρείστηκε σκόρερ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στη «Γαλανόλευκη» , βάζοντας την στην πρώτη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ της Ολλανδίας και της Γερμανίας.

Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν στο γκολ του , είναι η βέρα που φοράει στο χέρι του , καθώς πάνω στη... φούρια να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ παρέλειψε να τη βγάλει και ήταν ευδιάκριτη κατά τους πανηγυρισμούς του 1-2.

7097704.jpg

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Δουβίκα

“Τεράστια χαρά πρώτα απ’ όλα γιατί πήραμε τη νίκη. Να σκοράρεις στο τελευταίο λεπτό είναι πάντα πολύ σημαντικό, είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Μία νίκη στην πρεμιέρα ήταν αυτό που θέλαμε για να συνεχίσουμε πολύ δυναμικά σε αυτό το Nations League”.

Για το νικητήριο γκολ που πέτυχε και το πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο: “Μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν σκοράρω με την Εθνική, είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι”.

Για τις πολλές ευκαιρίες της Εθνικής και εάν πίστευαν μέχρι τέλος στην ανατροπή: “Δεχθήκαμε ένα πολύ κρύο γκολ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ άξιο να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα”.

Για το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε όλους τους επιθετικούς που είχε στη διάθεση του. “Έχουμε ποδοσφαιριστές και ειδικά επιθετικούς αυτή τη στιγμή, που παίζουν όλοι σε πολύ υψηλό επίπεδο, πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όλοι.

Ο καθένας πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, γι’ αυτό είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θεωρώ ότι αυτό κάναμε σήμερα. Όσοι ξεκίνησαν και όσοι μπήκαν δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταφέραμε επάξια να κερδίσουμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ