Σάκοτα: «Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν είμαστε το φαβορί απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε το στίγμα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη
Σάκοτα: «Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν είμαστε το φαβορί απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε το στίγμα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL, τονίζοντας τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του αγώνα και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο (10/10), στις 17:30, με τον έμπειρο τεχνικό να επισημαίνει πως, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η ομάδα του βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής και αναζήτησης αγωνιστικής ισορροπίας.

Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε τόσο στον Άρη, όσο και στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως οι δύο ομάδες αποτελούν πλέον ιδιαίτερα απαιτητικούς αντιπάλους.

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με απαιτήσεις. Έχουμε ξαναπεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυναμώσει. Για πρώτη φορά ίσως, μετά από πολλά χρόνια, στις αναμετρήσεις με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ δεν είμαστε το φαβορί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις δυσκολίες που καλείται να διαχειριστεί η ομάδα του, αλλά και στην ανάγκη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός εκτός έδρας ντέρμπι.

«Ο αγώνας με τον Άρη έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για εμάς, διότι αυτή την περίοδο προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τον ρυθμό μας ως ομάδα, για λόγους που όλοι γνωρίζουν. Είμαστε, ωστόσο, υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πώς θα αντιδράσουμε σε μια σκληρή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Ανατρίχιασα, ένιωσα ότι παίζω για κάτι διαφορετικό»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έζησε για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» ως παίκτης του Άρη, στο παιχνίδι με την Μπούργος, και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του από την υποδοχή των φίλων της ομάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για το συναίσθημα που του προκάλεσε η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, εξηγώντας πως από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ένιωσε ότι αυτό που συμβαίνει στο Αλεξάνδρειο ξεπερνά τα όρια ενός απλού αγώνα μπάσκετ

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ