Πολύ ικανοποιημένος ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα με την εμφάνιση και την νίκη της ΑΕΚ στο Παλατάκι, και έτσι έδειξε την χαρά του στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά από μια σειρά δύσκολων αγώνων. Σήμερα είχαμε εκτός τον Φλιώνη. Καταρχήν η απόδοση στην άμυνα ήταν καλή. Κάναμε πολλά λάθη, 11 στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι που με στενοχώρησε. Κρατάμε το σκορ, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε, ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα. Του δείξαμε σεβασμό. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς στο πρώτο παιχνίδι».
Για την συνύπαρξη Μπάρτλεϊ-Νάναλι: «Δεν είναι το βασικό σχέδιό μας. Ο Λεκαβίτσιους ήταν το βασικό play-maker».
Για το ότι η ΑΕΚ ήταν δίχως πλέι-μέικερ στα τελευταία λεπτά: «Δεν θα έλεγα ότι ο Νάναλι δεν μπορεί να κατεβάσει. Η εκτέλεση τον βολεύει περισσότερο. Σήμερα οργάνωσε, δείχνει ότι μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι και μας βοήθησε πάρα πολύ».