Τι ψάχνεις;

Ποιος ευθύνεται περισσότερο για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Ανεξάρτητα από το χθεσινό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια αλλαγή. Φωνάζει. Δεν γίνεται η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη και έκανε νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της να παρουσιάζεται νωθρή, άνευρη και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της. Στο σημαντικότερο, ίσως, παιχνίδι να έχει την κατοχή και να της λείπει η ουσία.

Το εύκολο είναι να ρίξεις την ευθύνη στον προπονητή. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έμαθε ακόμη την ομάδα του και δεν μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες του. 

Φταίει που ο Δικέφαλος δεν μπορεί να χτίσει παιχνίδι από τον άξονα και προσπαθεί άσκοπα με γεμίσματα, που δεν έδωσε την κατάλληλη κατεύθυνση στο σύνολο, που ορισμένες φορές «θολώνει» και δεν βοηθά με τις επιλογές του πάγκου. 

Ευθύνεται που έβγαλε την ουρά του από έξω και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έριξε την μπάλα στην εξέδρα και δεν κοίταξε τι λάθος έκανε στο μπλοκάκι του.  

Στηρίχθηκε στα λάθη του και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο ίδιος, που ζήτησε χαφ και ήρθε... ο Εσίτι, που τον Γενάρη δεν έγινε μεταγραφική κίνηση και που οι τραυματισμοί του χτύπησαν την πόρτα. 

Και οι παίκτες είναι άμοιροι ευθυνών; Που πήγε η δύναμη, η ενέργεια και το πάθος τους; Πέρυσι στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό έβαζαν το πόδι τους στη φωτιά, έδειχναν το πάθος τους και πανηγύρισαν ακόμη και όταν κέρδιζαν πλάγιο. 

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται περισσότερο για την κακή φετινή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ;