Τι ψάχνεις;

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Ώρα Κυπέλλου. Οι τέσσερις διεκδικητές της πρόκρισης θα κοντραριστούν με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Όλοι θα ήθελαν να προσθέσουν το πολυπόθητο τρόπαιο στη συλλογή τους και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Δικέφαλος έχει ένα ισχνό προβάδισμα μετά την νίκη - ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 και θα προσπαθήσει να φύγει με την πρόκριση από το Φάληρο και να δώσει μια ισχυρή απάντηση στον αντίπαλο του για τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν το γκολ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό μετά από αρκετά χρόνια. Οι γηπεδούχοι έστειλαν ήδη μήνυμα ότι δεν θα είναι εύκολο το πέρασμα της Ένωσης από τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμοι να δώσουν κάτι παραπάνω από το 100%. Η Ένωση θα προσπαθήσει να διατηρήσει το υπέρ της σκορ (2-1 α΄αγώνας) και να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Εσείς ποιο πιστεύετε θα είναι το ζευγάρι του τελικού;

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ