ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω μηνίσκου για Τσάλοφ!
Όπως είχε ενημερώσει μέσα από το δελτίο Τύπου της προπόνησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σήμερα τόσο ο Παβλένκα όσο και ο Τσάλοφ θα έκαναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετώπιζαν.
Τα νέα για τον Ρώσο επιθετικό δεν είναι ευχάριστα αφού η μαγνητική έδειξε πως χθες στο φιλικό με την Μπέβερεν υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου! Αυτό σημαίνει πως αφενός έχει τεθεί εκτός μάχης για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια και αφετέρου δυσκολεύει η περίπτωση αποχώρησης του από την ομάδα από τη στιγμή που δεν θα είναι ενεργός και επομένως δύσκολα κάποιος σύλλογος να ενδιαφερθεί άμεσα για την απόκτηση του.
Ετσι στην παρούσα φάση οι δυο φορ που έχει η ομάδα είναι ο Μύθου με τον Γερεμέγεφ. Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παβλένκα αφού η μαγνητική βγήκε καθαρή.