ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αξιολόγηση παικτών-προπονητών από τον Κωστή Ραπτόπουλο

Δείτε το βίντεο
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αξιολόγηση παικτών-προπονητών από τον Κωστή Ραπτόπουλο

Ο Κωστής Ραπτόπουλος με τη δική του ποδοσφαιρική ματιά αξιολογεί παίκτες-προπονητές του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που βρήκε νικητές τους «ασπρόμαυρους» με 3-1 στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των play offs του Πρωταθλήματος. 

Η νίκη αυτή ανεβάζει τον Δικέφαλο του Βορρά στη δεύτερη θέση, μειώνοντας τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Βαθμολόγησε τον Λουτσέσκου με 7, ενώ ο Παβλένκα έλαβε 10άρι από τον Ραπτόπουλο. Υψηλή βαθμολογία είχαν επίσης οι Ζίβκοβιτς και οι δύο στόπερ, Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης. Και οι τρεις πήραν από 9. Εννιάρι πήρε και ο Γερεμέγεφ από τον ραδιοφωνικό παραγωγό του «Metropolis 95,5», σε τηλεοπτική του παρουσία, κατά την αξιολόγηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, όπως κάνει κάθε φορά μετά από τα παιχνίδια.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χαμηλότερη βαθμολογία είχε ο Μεϊτέ, ο οποίος πήρε 4 από τον Κωστή Ραπτόπουλο.

Super League: Η βαθμολογία των play offs και η επόμενη αγωνιστική

Η μάχη των play offs απέκτησαν νέο ενδιαφέρον μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 3-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα και να τον πιάνει στη δεύτερη θέση και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα στη Λεωφόρο, με την Ένωση να χάνει την ευκαιρία να «κλειδώσει» τον τίτλο. 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Κυριακή 4/5

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30 

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 19:30

Η βαθμολογία 

1. ΑΕΚ 67

2. ΠΑΟΚ 61

3. Ολυμπιακός 61

4. Παναθηναϊκός 51 

ΠΑΟΚ: Οι... τρεις ευκαιρίες του Τάισον για να γράψει ιστορία

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρεις ακόμη «τελικούς» στο Πρωτάθλημα. Πλέον είναι και οι τρεις ευκαιρίες του Τάισον για να γράψει ιστορία. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και καιρό στη δεύτερη θέση της λίστας με τους γηραιότερους σκόρερ της ιστορίας του Δικεφάλου. Στην 25η αγωνιστική όταν είχε σκοράρει απέναντι στον Λεβαδειακό, ένα γκολ που σημείωσε σε ηλικία 38 ετών και 61 ημερών. Στην κορυφή βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος, όταν είχε σκοράρει στις 15 Μαΐου 2024 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρησή τους στα Playoffs, ήταν 38 ετών και 112 ημερών.

Ο Τάισον έχει τη δυνατότητα να του… πάρει το ρεκόρ, αν καταφέρει να σκοράρει μετά τις 6 Μαΐου 2026 σε κάποια από τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου για τα Playoffs του φετινού πρωταθλήματος. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης είναι η πρώτη από αυτές τις τρεις ευκαιρίες που έχει για να πάρει την πρωτιά από τον αδελφικό του φίλο, Αντρέ Βιεϊρίνια μέσα σε αυτή τη σεζόν. Και το σημειώνουμε αυτό γιατί αν ανανεώσει το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο και παραμείνει στον ΠΑΟΚ (κάτι που θα το μάθουμε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου) θα έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το ρεκόρ και να πάρει την πρωτιά και την επόμενη σεζόν.

Φυσικά, παραμένοντας στην ομάδα και σκοράροντας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καταλαβαίνει κανείς πως δύσκολα θα υπάρξει ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να τον απειλήσει και να του πάρει την πρωτιά. Θυμίζουμε πως στην φετινή αγωνιστική περίοδο και πάντα στο Πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής από όσους έχουν αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ