ΠΑΟΚ: Νέο σενάριο για Τσάλοφ και άκυρο από Σπαρτάκ Μόσχας
Το όνομα του Φέντορ Τσάλοφ συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα της Ρωσίας, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ομάδας, καθώς δεν υπολογίζεται από τους ασπρόμαυρους για τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρωσία, ο Τσάλοφ προτάθηκε στην Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού, αλλά απέρριψε την περίπτωση του 28χρονου Ρώσου.
Ο Φέντορ Τσάλοφ παραχωρήθηκε δανεικός στην Καϊσερισπόρ τον Φεβρουάριο από τον ΠΑΟΚ, με απολογισμό 14 συμμετοχές και 2 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, με την Καϊσερισπόρ να μην μένει ικανοποιημένη από την προσφορά του.
«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πουλήσει τον Τσάλοφ αυτό το καλοκαίρι για τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ»
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ρωσική ιστοσελίδα υποστήριζε πως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πωλητήριο στον Φέντορ Τσάλοφ και πως η διαπραγμάτευση για κάθε ενδιαφερόμενο ξεκινά από το ποσό των 1.5 εκατ. ευρώ.
«Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να αποχωριστεί τον Ρώσο επιθετικό Φέντορ Τσάλοφ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και αναμένει να λάβει τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τη μεταγραφή του.
Το συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού με την ελληνική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2027, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.
Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Τσάλοφ την επόμενη σεζόν και ο επιθετικός δεν είναι στα μελλοντικά του σχέδια. Ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει δύο επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του. Μεταξύ αυτών είναι η παραμονή στην Ευρώπη ή η επιστροφή στην Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ρωσική ιστοσελίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του 2024, έχοντας βγάλει από τα ταμεία του 3 εκατομμύρια ευρώ.