ΠΑΟΚ: Η αναχώρηση για την Πολωνία με αισιοδοξία και 23 παίκτες στην αποστολή
Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν αεροπορικώς με πτήση τσάρτερ με προορισμό την Πολωνία, καθώς το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 στην Λούμπλιν Αρένα, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.
Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο ΠΑΟΚ θέλει ξεκάθαρα να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στα αγωνιστικά, ο Σόλα Σορετίρε δεν θα είναι παρών στην αποστολή καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ συνέχισαν με θεραπεία.
Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ με προορισμό το Λούμπλιν της Πολωνίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
Σήμερα (22/7) επίσης οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονηθούν στις 19:00 στην Arena Lublin. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Αλέσιο Λίσι και ενός εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Οι ώρες που αναφέρθηκαν στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τοπικές ώρες (Πολωνίας).
Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 23 παίκτες:
Παβλένκα, Τσιφτσής, Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Χατζηδιάκος, Αρίτζ, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Γκόμεζ, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Ζαφείρης, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Πέλκας, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Μύθου, Γερεμέγεφ.
Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ με προορισμό την Πολωνία: