ΠΑΟΚ-Άρης: Η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Μιχάλης Γρηγορίου
Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έφτασε, με τον Άρη να δοκιμάζεται απόψε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία.
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων». Μιχάλης Γρηγορίου, έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί από την αρχή. Οι επιλογές του για τη μεγάλη μάχη: Βέλιο, Φαντιγκά, Ρίτσαρντς, Σούταλο, Φαμπιάνο, Ράτσιτς, Ντέλε-Μπασίρου, Καντεβέρε, Γκαρέ, Γένσεν, Γιαννιώτας.
Γκαρέ για το ΠΑΟΚ-Άρης: «Ξέρουμε τι να κάνουμε για να τους πληγώσουμε»
Ο Μπέντζαμιν Γκαρέ επιστρέφει στην ενδεκάδα στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και είναι από τους παίκτες, οι οποίοι θα μοιραστούν το βάρος στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Ο Αργεντινός εξτρέμ μίλησε στη NOVA για το ματς της Τούμπας και εξέφρασε τις σκέψεις των ίδιων και των συμπαικτών του.
Μεταξύ άλλων, ο Γκαρέ ανέφερε τα εξής:
«Το παιχνίδι κατά της ΑΕΚ δεν ήταν καλό. Μέχρι το 60' παίξαμε ένα παιχνίδι και μετά παίξαμε ένα άλλο, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Απέναντι στον Αστέρα, είδαμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς τελειώσαμε πέρσι το πρωτάθλημα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν είμαστε η κορυφαία ομάδα επειδή κάναμε δύο νίκες στην αρχή, δεν είμαστε και η χειρότερη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα».
Για το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δε χρειάζεται να πω πολλά. Όλοι ξέρουν μέσα κι έξω, από την ομάδα, τη σημασία του. Θα κάνουμε το καλύτερο, θα ακούσουμε τον προπονητή για να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι μεγάλο παιχνίδι και θα δώσουμε το 100% για τους τρεις βαθμούς».
Πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Είναι δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να στοχεύσουμε σε όσα κάνουμε καλά, ώστε να τους πληγώσουμε. Ξέρω ότι το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αλλά ξέρω την ομάδα μου και είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα πρέπει να κάνουμε».
Διαβάστε αναλυτικά εδώ.