Παναθηναϊκός: Πόσο κοστίζουν οι νέες φανέλες

Οι Τεττέη, Ντε Φράι και Καμαρά ήταν τα πρόσωπα των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός: Πόσο κοστίζουν οι νέες φανέλες

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (13/7) τις νέες φανέλες του τις οποίες θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του κατά την αγωνιστική περίοδο 2026/27.

Οι νέες εμφανίσεις διαθέτουν την τεχνολογία Climacool της adidas, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση της υγρασίας και στο γρήγορο στέγνωμα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως μέρος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της προέρχεται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.

Οι Τεττέη, Ντε Φράι και Καμαρά ήταν τα πρόσωπα των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για αγορά και κοστίζουν 89,50 ευρώ.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων θα γίνει στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης στις 15/07.

Η πρώτη φανέλα ξεχωρίζει για τις αχνές ρίγες, αλλά κάτω δεξιά ξεχωρίζει μία λιτή λεπτομέρεια γεμάτη νόημα.

“Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση εδώ”, αναγράφει το λευκό πλαίσιο, ο οποίος είναι στίχος από το τραγούδι “Ξενύχτησα στην πόρτα σου” της Βίκυς Μοσχολιού, η οποία ήταν ένθερμη οπαδός του Παναθηναϊκού.

7030716.jpg
Ντε λα Φουέντε: «Ο ημιτελικός δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν»-Τι είπε για τον Γιαμάλ

Η Ισπανία έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αντιμετωπίζει τη Γαλλία (14/7, 22:00) στον ημιτελικό της διοργάνωσης με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η «ρόχα» έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι τα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός συνέχειας κατά σειρά την Αυστρία (3-0), την Πορτογαλία (1-0) και το Βέλγιο (2-1) στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Πλέον, η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε απέχει ένα βήμα από την επιστροφή της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2010.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης απέναντι στη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

«Το να φτάσεις στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί, όμως και εμείς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο δρόμος προς τον τελικό είναι ανοιχτός», ανέφερε ο Ντε λα Φουέντε σε συνέντευξή του στην «Cadena Ser».

Ο τεχνικός της Ισπανίας υπογράμμισε πως η αναμέτρηση με τους «τρικολόρ» δεν θα έχει σχέση με προηγούμενες μονομαχίες των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

«Η Γαλλία είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Και οι δύο ομάδες έχουμε εξελιχθεί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ο αγώνας της Τρίτης θα είναι μια διαφορετική ιστορία», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ