ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, δεν προκαλέσαμε ποτέ»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, δεν προκαλέσαμε ποτέ»

Νέα ανακοίνωση ενόψει του αποψινού (3/2, 19:30) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Με αυτήν ζητά από τους φιλάθλους της να στηρίξουν τους παίκτες του Ουζουνίδη χωρίς παρατράγουδα και ακραία συμπεριφορά.

 

«Ολοι μαζί πετύχαμε τόσα πολλά, χωρίς να μας χαριστεί τίποτα απολύτως, όπως και σε ολόκληρη την ιστορία μας! Δεν προκαλέσαμε ποτέ, δεν προσβάλλαμε κανέναν, ασχοληθήκαμε μόνο με την ομάδα μας και παλέψαμε για τον κοινό στόχο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

 

«Ολοι μαζί ανεβήκαμε στην κορυφή!Ολοι μαζί πετύχαμε τόσα πολλά, χωρίς να μας χαριστεί τίποτα απολύτως, όπως και σε ολόκληρη την ιστορία μας! Δεν προκαλέσαμε ποτέ, δεν προσβάλλαμε κανέναν, ασχοληθήκαμε μόνο με την ομάδα μας και παλέψαμε για τον κοινό στόχο!

 

Στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε! Ολοι μαζί! Η ασπίδα της ΑΕΚ ήσουν και είσαι εσύ! Στηρίζουμε και σήμερα την προσπάθεια της ομάδας μας, χωρίς να δημιουργήσουμε το παραμικρό πρόβλημα!

 

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει ανάγκη τη στήριξη, αλλά και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά σου! Προσέχουμε ακόμα και το διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, δεν αφήνουμε κανέναν να της κάνει κακό, δεν ανάβουμε ούτε ένα καπνογόνο, δεν κάνουμε χρήση κροτίδων και βεγγαλικών!

 

Ολοι απόψε στο ΟΑΚΑ στο πλευρό της πρωταθλήτριας Ελλάδας! Ασπίδα της ΑΕΚ είσαι εσύ! Η φωνή σου είναι αρκετή!».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ