Όσμαν: «Αντιδράσαμε εξαιρετικά στα σερί τους, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για κάτι»

Η ασύλληπτη εμφάνιση του Τούρκου δεν έφτανε στον ΠΑΟΚ
Όσμαν: «Αντιδράσαμε εξαιρετικά στα σερί τους, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για κάτι»

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από το -17 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 84-81 από την Μπαχτσεσεχίρ, για την πέμπτη αγωνιστική του EuroCup.

Ο Τσέντι Όσμαν πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, σημειώνοντας 30 πόντους, ωστόσο η προσωπική του επίδοση δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον Δικέφαλο στη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τούρκος φόργουορντ τόνισε πως υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία που μπορούν να κρατήσουν οι «ασπρόμαυροι» ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσέντι Όσμαν:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την επιστροφή στο παιχνίδι:

«Ήταν σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε τι είδους αναμέτρηση να περιμένουμε, οπότε πιστεύω ότι όλοι ήταν έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Υπήρξαν στιγμές που ο αντίπαλος έκανε σερί, όμως ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στην τέταρτη περίοδο ήταν πραγματικά πολύ καλός.

Παλέψαμε τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και παίξαμε καλά. Στο τέλος, καταφέραμε να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτή την αναμέτρηση».

Για τα κακά διαστήματα που παρουσίασε η ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Συμβαίνει αυτό. Παίζουμε μπάσκετ και δεν είναι δυνατόν να ολοκληρώσεις ένα παιχνίδι χωρίς λάθη. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα λαθών, οπότε είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε κάποια. Το σημαντικό, όμως, είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε αυτά.

Πιστεύω ότι, ειδικά στην τέταρτη περίοδο, κάναμε εξαιρετική δουλειά, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη».

Για το αν η ήττα αποτελεί χαμένη ευκαιρία στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου:

«Όχι, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έτσι είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν καλές και κακές βραδιές και εμείς πρέπει απλώς να προχωρήσουμε παρακάτω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ