Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών , με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην μπορεί να τον υπολογίσει με φόντο τόσο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Superleague , όσο και για την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης , ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
Η ζημιά είναι στο ίδιο γόνατο που είχε τραυματιστεί και πέρσι, στις 27 Οκτωβρίου του 2024 στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια ο Τούρκος αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με τους Πειραιώτες πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.
Οι διαιτητές των αγώνων playoffs 1-4
Κυριακή 10 Μαΐου- 19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαιτητής: Όσμερς
- Βοηθοί: Σχαλ, Γκούντχερ
- 4ος: Πολυχρόνης
- VAR: Ραφάλσκι
- AVAR: Χανσμπλάουερ
Κυριακή 10 Μαΐου – 19:30 Ολύμπιακός – ΠΑΟΚ
- Διαιτητής: Μαρτίνεθ
- Βοηθοί: Καμπανέρο, Λόπεθ
- 4ος: Τσακαλίδης
- VAR: Μουνουέρα
- AVAR: Ρομάνο Γκαρθία
Γιακουμάκης: Ποστάρισμα με… αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή
Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνέχισε και στην σημερινή προπόνηση το ατομικό πρόγραμμα και η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ έχει ως στόχευση να είναι έτοιμος για το ματς της προσεχούς Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ.
Βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη επανένταξη του και δεν κρύβει την ανυπομονησία του αφού στα social media ανέβασε μια φωτογραφία από την σημερινή προπόνηση που έκανε ατομικό πρόγραμμα βάζοντας και μια κλεψύδρα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως πλέον μετρά αντίστροφα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.
Από τη στιγμή που μέχρι και σήμερα δεν κατέστη δυνατό να ακολουθήσει έστω και ένα μέρος του προγράμματος, η παρουσία του στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για αυτό και όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, ο εφικτός στόχος είναι να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα δυο τελευταία ματς της σεζόν με την ΑΕΚ δηλαδή στην Τούμπα και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.