Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ στο Ιβανώφειο: «Ηρακλάρα, baby...»
Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Θα είναι παρών στο Ιβανώφειο και στέλνει το μήνυμά του. «Ηρακλάρα baby, Ηρακλάρα...».
Σύμφωνα με το video, που κυκλοφόρησε ο Ίνγκραμ σε περιμένει στο Basketball Summer Camp 2026! Σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ηρακλής διοργανώνουν μεγάλο μπασκετικό Summer Camp στο Ιβανώφειο.
Από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, να μάθουν και να ζήσουν μια μοναδική μπασκετική εμπειρία δίπλα σε έναν άνθρωπο με σπουδαία πορεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Πρόκειται για camp που αφορά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 4 ως και 18 χρονών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. «Ελάτε να δουλέψουμε, να προπονηθούμε και να διασκεδάσουμε. Ελπίζω να σας δει όλους εκεί...», είναι μεταξύ άλλων τα λόγια του μεγάλου Ντέιβιντ Ίνγκραμ, που καλεί όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.
Η μεγάλη πορεία
Ο Ίνγκραμ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ξένους μπασκετμπολίστες που έπαιξαν στην Ελλάδα και κορυφαίος στην ιστορία του Ηρακλή.
Σε 33 ευρωπαϊκούς αγώνες με τη φανέλα του Ημίθεου ο Ντέιβιντ σημείωσε 1.000 πόντους (30.3 μέσο όρο) και παραμένει ακόμα και σήμερα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ στο πρωτάθλημα τελείωσε με 3502 σε 104 ματς, πράγμα που σημαίνει 33.7 ανά παιχνίδι, πραγματικοί άθλοι για την εποχή. «Η Θεσσαλονίκη, είναι το δεύτερο σπίτι μου, πάντα θα είμαι χαρούμενος, που θα είμαι εδώ», είχε δηλώσει πριν από τέσσερα χρόνια στο metrosport.gr, όταν είχε επισκεφτεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη.
«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω, να παίξω για πέντε χρόνια στον Ηρακλή και να ξαναγυρίσω τώρα, έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγάπησαν παρά πολύ και δεν άκουσα ποτέ από το στόμα τους μια κακή κουβέντα. Με αγαπούσαν μετά τις νίκες και με αγαπούσαν ακόμη περισσότερο μετά τις ήττες», ήταν επί λέξει τότε τα λόγια του.
«Πληροφορίες και συμμετοχές για το camp: 6972727512
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKcvxHEpGhrTi5_xkjsV_Fy8iLcQmMtJfl4iVnuuK3FwfbzQ/viewform», λέει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ηρακλής-Όταν έπαιζαν παικταράδες: «Βάσια», Ίνγκραμ, Κράβαρικ και... η επόμενη Εθνική Ελλάδας
- Ντέιβιντ Ίνγκραμ-Το μήνυμα ενός μύθου στους παίκτες: «Ηρακλάρα, baby»
- Ντέιβιντ Ίνγκραμ: Ο θρύλος του Ηρακλή έγινε 67 ετών
- ΓΣ Ηρακλής: Νέο σχήμα και διοίκηση στο τμήμα βόλεϊ-Η αναμνηστική φωτογραφία με Ίνγκραμ!