Ο Νταρίντα δεν ξεχνάει τον χαμένο τελικό από τον Παναθηναϊκό και έχει... κίνητρο
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (20/8) τη Χράντετς Κράλοβε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League με τους Τσέχους να έχουν στο δυναμικό τους και αρχηγό τον Βλάντιμιρ Νταρίτσα ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στη χώρα μας με τη φανέλα του Άρη.
Ο Τσέχος αρχηγός της Κράλοβε ανέφερε στη συνέντευξη τύπου: «Έχω ένα επιπλέον προσωπικό κίνητρο για αυτό το παιχνίδι, γιατί έχω κάτι να τους ανταποδώσω. Μας νίκησαν στον τελικό του Κυπέλλου όταν έπαιζα στον Άρη και αυτό το έχω ακόμη στο μυαλό μου. Θα ήθελα να τους ανταποδώσω εκείνη την ήττα που μας πόνεσε».
Μάλιστα για την ατμόσφαιρα που περιμένει: «Το συζητήσαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Τα παιδιά με ρωτούσαν πώς είναι, πόσο κόσμο μπορούμε να περιμένουμε, τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει. Είναι μάλλον φυσιολογικό».
Ενώ τέλος, ανέφερε: «Είναι κρίμα που δεν παίζουμε στο δικό τους γήπεδο, αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους».
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το σημαντικότερο βήμα κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε
Το τρίτο και τελευταίο «εμπόδιο» για την είσοδό του στη League Phase του Conference League έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Το «Τριφύλλι» υποδέχεται απόψε (20/8) τη Χράντετς Κράλοβε για τα Play Off της διοργάνωσης, με στόχο να κάνει το σημαντικότερο βήμα εξασφάλισης ευρωπαϊκής συμμετοχής στη σεζόν.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, καθώς μετά τις Πάκσι και ΤΣΣΚΑ 1948, στα Play Off του Conference League βρίσκεται αντιμέτωπος απόψε (21:30, ΣΚΑΪ) στη Χράντετς Κράλοβε. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα στο ΟΑΚΑ, με ένα σκορ που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για τη ρεβάνς.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ προχώρησε σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη λίστα των ποδοσφαιριστών, με τον Ζαρουρί να μένει εκτός και τον Πάλμερ–Μπράουν να βρίσκεται στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τους αγώνες με τους Τσέχους. Όσον αφορά στα πλάνα του η εικόνα δείχνει ξεκάθαρη, με ισορροπία και επιθετικές τάσεις για να πετύχει το στόχο του, έχοντας τη στήριξη περισσότερων από 20.000 οπαδών στο ΟΑΚΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Απόλλων Καλαμαριάς: Ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών- Φιλικό με Φοίνικα Πολίχνης
- ΑΕΚ: «Έκλεισε» Μπάμπη Λυκογιάννη για τα επόμενα δύο χρόνια
- ΠΑΟΚ-Μπράντον Τόμας: «Προσοχή στην Μπραν, οι οπαδοί να πιστέψουν και να βοηθήσουν»
- Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Νίστρουπ για την αρχική ενδεκάδα με τη Χράντετς Κράλοβε