Νίκολιτς κατά Mega μετά το Σαχτάρ-ΑΕΚ: «Ποιον παίκτη βάλατε στο πόστερ;»
Αιχμές κατά του Mega άφησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σαχτάρ με 3-1, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο το τηλεοπτικό κανάλι, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, προώθησε την αναμέτρηση.
«Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση των παικτών μου. Ήμασταν επιθετικοί και γενναίοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Επηρεάστηκαν κι από τον διαιτητή. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί δόθηκε το πέναλτι. Βρεθήκαμε να χάνουμε από δύο άτυχες φάσεις. Ευχαριστώ στους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».
Η... επιθετική ερώτηση
Ωστόσο, η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή, όταν ο ίδιος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο του σταθμού, θέτοντάς του το ερώτημα:
«Μπορώ να σου κάνω κι εγώ μία ερώτηση; Ποιο ήταν το όνομα του παίκτη που ανακοινώσατε με το παιχνίδι τις δύο τελευταίες ημέρες; Ποιο ήταν το όνομα του παίκτη, θυμάστε;», ρώτησε ο Νίκολιτς τον Δημήτρη Χρυσάνθη.
Η παρέμβαση του προπονητή της ΑΕΚ αφορούσε διαφημιστική ανάρτηση του Mega για τον αγώνα, στην οποία είχε επιλεγεί να εμφανίζεται ποδοσφαιριστής της ουκρανικής ομάδας. Η συγκεκριμένη επιλογή είχε ήδη προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το περιστατικό δεν έμεινε αναπάντητο από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ακολούθησε την αναμέτρηση, επισημάνθηκε ότι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα είχε δημοσιευτεί και δεύτερη προωθητική ανάρτηση, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς της ΑΕΚ.
«Για να σταματήσει αυτή η πλάκα»
Μάλιστα, οι παρουσιαστές απάντησαν σε έντονο ύφος στον Σέρβο προπονητή, τονίζοντας πως «Ο κύριος Νίκολιτς δεν θα μας κάνει υποδείξεις για το πως θα προμοτάρουμε έναν αγώνα.
Κάθε φορά το Mega για να σταματήσει αυτή η πλάκα κάποια στιγμή που ξεκίνησε από τα social media και δεν καταλαβαίνω γιατί την υιοθετεί ο προπονητής της ΑΕΚ έχει μια με τον Γιόβιτς και μία με παίκτη της αντιπάλου. Έγινε σε όλα τα ματς πέρσι του Ολυμπιακού», ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση που δόθηκε από τον Παναγιώτη Περπερίδη.
Ποια ήταν στη συνέχεια η ατάκα του Αντώνη Καρπετόπουλου για τον υπαινιγμό του Μάρκο Νίκολιτς στη διάρκεια της flash interview;
«Όταν θες να ασχολείσαι με αυτά, χάνεις το ματς».
Δείτε τι έγινε με τη... σειρά: