Μουντιάλ 2026 - ΠΑΟΚ: Έβγαλε 90λεπτο ο Σάντσες με το Μεξικό

Όσα έκανε ο μπακ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα
Μουντιάλ 2026 - ΠΑΟΚ: Έβγαλε 90λεπτο ο Σάντσες με το Μεξικό

Ο Χόρχε Σάντσες εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στο Μουντιάλ αυτού του καλοκαιριού έχοντας μάλιστα και πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα που κατάφερε με… συνοπτικές διαδικασίες να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης.

Ο μπακ του Δικεφάλου έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (19/6) τα ξημερώματα με τη Νότια Κορέα συμβάλλοντας στη νίκη του Μεξικού με 1-0. Με αυτήν, η ομάδα του έκανε το 2/2 και εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά την πρωτιά στον 1ο όμιλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάντσες σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Εθνική ομάδα του Μεξικού θέλει να αφήσει το στίγμα της στο Μουντιάλ: ««Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να προχωρήσουμε μακριά, και είναι μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Αυτή τη στιγμή, απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή επειδή δεν είναι εύκολο να κερδίσεις αυτούς τους αντιπάλους» δήλωσε αρχικά.

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχουν πλέον εύκολοι αντίπαλοι, κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε αυτό και να αναλύσουμε τι κάναμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, οπότε μπορούμε να φύγουμε από εδώ νιώθοντας ήρεμοι και έτοιμοι να το εφαρμόσουμε αύριο, επειδή είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να κάνουμε τη διαφορά» είπε ο μπακ του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Απλώς το παίρνουμε μέρα με τη μέρα και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, επειδή γνωρίζουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον τρόπο που τα κάνουμε, θα πάμε πολύ μακριά. Για εμάς είναι σημαντικό επειδή ξέρουμε τι σημαίνει η πρώτη θέση, το να κλείνουμε τη σεζόν στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας είμαστε πιο δυνατοί και φεύγουμε ευχαριστημένοι με την υποδοχή εδώ στη Γκουανταλαχάρα, επειδή ήταν αισθητή τις τελευταίες δύο ημέρες» σημείωσε ο Χόρχε Σάντσες.

Ο Σάντσεζ είχε 1/5 κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες, 25/27 επιτυχημένες πάσες, 3/3 στο τελικό τρίτο του γηπέδου, 36 επαφές με την μπάλα και 1/2 επιτυχημένες ντρίμπλες.

Photo Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ