ΠΑΟΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σανταμαρία
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών και μία από αυτές φαίνεται ότι είναι και ενός μέσου, του Μπαπτίστ Σανταμαρία που ανήκει στην Βαλένθια, αλλά οι «νυχτερίδες» θέλουν να βάλουν τέλος στην συνεργασία μαζί του παρότι έχει συμβόαλιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ τους Μεϊτέ, Ζαφείρη και Καμαρά, δεν έχει ακόμη κλείσει την διαπραγμάτευση με τον Οζντόεφ και προφανώς εξετάζει και άλλες λύσεις μία από τις οποίες είναι του 31χρονου Γάλλου μέσου.
Στην Ισπανία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και στην Τούμπα δεν φαίνεται να το αρνούνται, καθώς ο Σανταμαρία βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για να αποκτηθεί από τον Δικέφαλο.
Μάλιστα έχουν ήδη γίνει και κάποιες πρώτες επαφές. Εχει ύψος 1.83μ. και η εκκίνηση της καριέρας του έγινε από την πατρίδα του, αρχικά με την Τουρ και στην συνέχεια με την Ανζέ.
Ακολούθησε η μεταγραφή στην Φράιμπουργκ και μετά η επιστροφή για τέσσερις σεζόν στην Ρεν. Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Νις και την περασμένη σεζόν εντάχθηκε στην Βαλένθια, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Στις «νυχτερίδες» κατέγραψε 19 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ στη La Liga.
Μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπει πιο δυνατά στην διαπραγμάτευση με τον Γάλλο μέσο ή μία ενδεχόμενη συμφωνία με τον Οζντόεφ, όπως διαφαινόταν τις προηγούμενες μέρες μέσα από τα ρεπορτάζ του ρωσικού Τύπου θα πάει πίσω την υπόθεσή του, καθώς θα πρέπει να καλύφθούν πρώτα άλλες ανάγκες. Για τον Σανταμαρία υπάρχουν και άλλες ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρονται, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει η μεγάλη «απειλή».