METROPOLIS 95.5

Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει από δύσκολες έδρες όπως της Άντερλεχτ - Ο Άρης θα είναι φέτος η μεγάλη έκπληξη»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5
Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει από δύσκολες έδρες όπως της Άντερλεχτ - Ο Άρης θα είναι φέτος η μεγάλη έκπληξη»

Δηλώσεις αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Άντερλεχτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν στο εξωτερικό μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Νίκος Μαχλάς που έχρησε ως ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τον Άρη.

Αρχικά για την Άντερλεχτ ανέφερε: «Η Άντερλεχτ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν έχει τις επιτυχίες του παρελθόντος και η έδρα της θυμίζει ελληνικές έδρες, είναι δύσκολη έδρα αλλά αυτό μπορεί να ξυπνήσει τον αντίπαλο και ο ΠΑΟΚ ξέρει από δύσκολες έδρες».

Για την ετοιμότητα των ελληνικών ομάδων: «Βλέπουμε ότι οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτή τη χρονική στιγμή, όπως και οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων, αλλά τα πρωταθλήματα τους ξεκινούν νωρίτερα και αυτό τους βοηθάει στο να έχουν έναν καλύτερο ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιότητα και πρέπει να το δείξει σε στιγμές που θα δεχθεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος από την Άντερλεχτ, αλλά θα πρέπει να βγάλει και άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που θα του δώσουν τη νίκη».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη: «Ο Γιαννούλης είναι πάρε τον, βάλε τον. Είναι φανταστικός παίκτης, έχει τρεξίματα, έχει ένταση όπως ο Τζόλης στην Άρσεναλ, που πήγε και είναι βασικός στα φιλικά».

Για την ΑΕΚ σημείωσε: «Η ΑΕΚ είναι η πιο έτοιμη ομάδα, η πιο συμπαγής και με καλές μεταγραφές έχει δουλέψει στον σωστό δρόμο».

Αναφορικά με τον Λιβάι Γκαρσία που άνοιξε λογαριασμό με τον Παναθηναϊκό: «Ο Λιβάι είναι επιθετικός , δίνει το σκοράρισμα, δίνει πολύ ωραία πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του».

Για τον ΟΦΗ: «Ο Κόντης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα να κάνει πολύ καλά πράγματα. Ο ΟΦΗ χρειάζεται έναν επιθετικό, με τον Κόντη να έχει εξαιρετική άποψη για τον Γερεμέγεφ και μία πιθανότητα απόκτησης του».

Όσο για τον Άρη: «Φέτος η μεγάλη έκπληξη θα είναι ο Άρης. Έχει βρει τη χημεία ο προπονητής, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έχει βρει αυτό που χρειάζεται. Θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ