Η Μπέτις ψάχνει αντίδραση στην έδρα της Οβιέδο, μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ρεάλ στη Μαδρίτη με σκορ 5-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην La Liga.
Για την ομάδα του Πελεγκρίνι λείπουν στο Κόπα Άφρικα Ελζαλζουλί και Άμραμπατ, ενώ ο Μπακαμπού επέστρεψε αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί. Η ουραγός Οβιέδο το παλεύει αλλά δείχνει να μην μπορεί να τα καταφέρει. Τιμωρημένος ο φορ Βίνιας. Λίγο αργότερα η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Αλαβές, μετρώντας τις επιστροφές των Μπιουκάναν και Βέιγκα που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο φορ Μπογιέ, η σημαντική απουσία για τους Βάσκους από την άλλη.
Η Χιρόνα θα δώσει μάχη φέτος για την παραμονή στην κατηγορία και φιλοξενεί την Οσασούνα. Εκτός ο Ουναχί που λείπει με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα, τραυματίας και ο φορ Αμπέλ Ρουίθ. Στον αντίποδα, αήττητη για τρία σερί παιχνίδια (2-1-0) και σε καλή κατάσταση η ομάδα των Βάσκων. Τέλος χωρίς τον «μπόμπερ» της Ούγκο Ντούρο αλλά και τους πολύτιμους Αγκιρεθαμπάλα (γκολκίπερ) και Ντιακαμπί (αμυντικός), η Βαλένθια υποδέχεται την Έλτσε που και αυτή πάντως δεν θα έχει τον φορ Ράφα Μιρ, ενώ μετράει και 5 σερί εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
- 15:00 Οβιέδο – Μπέτις (Novasports 1)
- 17:15 Βιγιαρεάλ – Αλαβές (Novasports 1)
- 19:30 Χιρόνα – Οσασούνα (Novasports 1)
- 22:00 Βαλένθια – Έλτσε (Novasports 1)
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Βρείτε μας και στο spotify