Κουτσιαύτης: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Αντίνο»
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Ηρακλής – Παναθηναϊκός, στην οποία οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 στο Καυτανζόγλειο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, ζητώντας την αποβολή του Αντίνο.
Σύμφωνα με την ανάλυσή του, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και στις δύο περιπτώσεις.
«Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή βρίσκει μπάλα, αλλά και τον αντίπαλο. Είναι επιτρεπτή η διεκδίκηση. Ο τρόπος που βρίσκει τον αντίπαλό του είναι συνηθισμένος. Είναι ποδοσφαιρική διεκδίκηση. Πρέπει να δούμε κάτι παραβατικό για να δοθεί πέναλτι».
Για το πρώτο μαρκάρισμα του Αντίνο, ο πρώην διαιτητής έκανε λόγο για το σοβαρότερο λάθος του Ευαγγέλου, υποστηρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.
«Το πιο σοβαρό λάθος του διαιτητή. Έρχεται με ταχύτητα, ο παίκτης που θα βρει πρώτος τη μπάλα, θα δεχθεί και το χτύπημα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκει τον αντίπαλο. Είναι κόκκινη κάρτα».
Για τη φάση του 73ου λεπτού, στην οποία ο Αργεντινός εξτρέμ βρήκε αντίπαλο στο κεφάλι με το πόδι του, ο Κουτσιαύτης έκρινε πως έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.
«Ο Αντίνο βρίσκει τον αντίπαλο στο κεφάλι. Ακόμα κι αν δεν τον έβρισκε είναι ριψοκίνδυνο εκεί που σηκώνει το πόδι του. Θα έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Βούρος: «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση η ήττα»
- Κράιντς: «Δεν αξίζαμε την ήττα – Θα συνεχίσουμε δυνατά για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε»
- Αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου και πάλι ο Βάλτερ Ματζάρι - Περράκης: «Όλα τα έδειξε η εικόνα»
- «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»: Σκληρή ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής για τη διαιτησία