Βούρος: «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση η ήττα»

Οι δηλώσεις του παίκτη του Ηρακλή μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο
Βούρος: «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση η ήττα»

Στα λάθη που κόστισαν στον Ηρακλή την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί στο σκορ, στάθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο.

Ο έμπειρος αμυντικός του Γηραιού χαρακτήρισε το αποτέλεσμα άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα, επισημαίνοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. 

Παράλληλα, απέφυγε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι, τονίζοντας ότι ο Ηρακλής θα έπρεπε να έχει διαχειριστεί καλύτερα το προβάδισμά του και να είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πραξιτέλης Βούρος:

«Όταν προηγείσαι με 1-0 και τελικά χάνεις το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, σου μένει μία γλυκόπικρη γεύση. Περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με υψηλό ρυθμό, πίεση και έμφαση στην κατοχή της μπάλας. Εμείς, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, καταφέραμε να διατηρήσουμε χαμηλό τον ρυθμό. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, καθώς προήλθαν από δικά μας λάθη.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, γίνεται μια καλή προσπάθεια και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό θέλει να βλέπει και ο κόσμος, να προσπαθούμε μέχρι τέλους. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερότητά μας, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και να οδηγήσουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει, στις θέσεις που έχουμε θέσει ως στόχο.

Δεν θέλω να σταθώ στη φάση του πέναλτι. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι ή, τουλάχιστον, να είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε τον βαθμό. Τελικά, όμως, γνωρίσαμε την ήττα στις καθυστερήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ