Στο προσκήνιο νέο όνομα για τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες από τη Γερμανία, τις οποίες μεταδίδει το Kicker, αναφέρουν ότι το «Τριφύλλι» έχει καταθέσει πρόταση στην Ουνιόν Βερολίνου για τον Άλεξ Κραλ και μάλιστα έχει και αρκετά καλές πιθανότητες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.
Ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο, σε μια θέση που αποτελεί προτεραιότητα για τους «Πράσινους». Ο Κραλ, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φέτος στην Ουνιόν και έτσι αναζητεί μια ομάδα που θα του δώσει πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισιον της.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει βάθος αλλά και περισσότερη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και προχωρά για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Άλλωστε, ο Κραλ δεν είναι ένας παίκτης άσημος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι 48 φορές διεθνής με την Εθνικής Τσεχίας ενώ έχει πετύχει και τρία γκολ.
Ο Κραλ έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο ελληνικής ομάδας, η οποία ωστόσο αποφάσισε να μην προχωρήσει και δεν τον ενέταξε στο δυναμικό της. Το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν στη λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε Μπιάνκο και Ζαφείρη.