METROPOLIS 95,5

Καπετανόπουλος: «Τέλεια κίνηση ο Γιαννούλης, μεγάλο ρίσκο να αλλάξει προπονητή ο ΠΑΟΚ»

Όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Δημήτρης Καπετανόπουλος
Καπετανόπουλος: «Τέλεια κίνηση ο Γιαννούλης, μεγάλο ρίσκο να αλλάξει προπονητή ο ΠΑΟΚ»

Για τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με στόχο την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα, αλλά και για τον Δικέφαλο της νέας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Καπετανόπουλος.

«Ο Ταΐρι είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από τον φετινό ΠΑΟΚ. Έπρεπε κάποια στιγμή να δυναμώσουν και πάλι ΠΑΟΚ και Άρης. Μακάρι να γυρίσει ξανά το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Εκείνες οι χρονιές ήταν αξέχαστες», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με στόχο να φέρει πίσω τον Γιαννούλη στην Τούμπα:

«Τέλεια κίνηση. Έχει ανδρωθεί με τον ΠΑΟΚ, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με τον σύλλογο. Είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ-χαφ που το θέλουν όλοι οι προπονητές στις ομάδες τους. Θα είναι μία αξιόπιστη λύση για την ομάδα. Ο Μπάμπα είναι πιο τεχνίτης από τον Γιαννούλη, ο οποίος από την πλευρά του έχει περισσότερα τρεξίματα από τον Γκανέζο. Μιλάμε για δύο σύγχρονα μπακ που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και για μένα προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από την Τούμπα ο Ραχμάν. Είναι δύο πολύ καλά χαρτιά για τον προπονητή και εγώ θα τους έβαζα και μαζί να παίξουν βασικοί». 

Για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου:

«Η ομάδα κινείται με μυστικότητα όσον αφορά τα μεταγραφικά και τελευταία στιγμή έρχονται πολύ καλοί παίκτες που βοηθούν την ομάδα. Το Πρωτάθλημα κρίνεται στο τέλος και ο ΠΑΟΚ δεν είχε σε καλή κατάσταση τα βασικά του γρανάζια με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον ρυθμό της, να μην υπάρχει ομοιογένεια και έτσι έμεινε άτιτλη σε μία χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Φεβρουάριο έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον Λουτσέσκου, δεν νομίζω να υπάρχει αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα και είναι δεμένος με τους παίκτες, οπότε θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προβεί σε αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι. Θα είναι μεγάλο ρίσκο να φέρεις άλλον προπονητή που δεν γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου έχει πετύχει σπουδαίες επιτυχίες με τον σύλλογο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ