ΚΑΕ Ηρακλής, η έκπληξη: «Έρχεται...»
Ιδιαίτερη εντύπωση και αίσθηση προκαλεί το video της ΚΑΕ Ηρακλής στα social media.
Ο τίτλος; «Έρχεται...». Λιτός και κατηγορηματικός.
Στην ΚΑΕ επισημαίνουν ότι θα αποτελέσει «έκπληξη» και ότι θα κάνει πραγματικά «αίσθηση». Μάλλον, όμως, δεν έχει να κάνει με μεταγραφή.
Το video είναι τραβηγμένο από το Ιβανώφειο. Δεν δείχνει πολλά, δεν φαίνονται πολλά και στην ΚΑΕ δεν ήθελαν να επεκταθούν περαιτέρω.
Οι αποκαλύψεις, άλλωστε, όπως επισημαίνουν, θα γίνουν σύντομα και για την ακρίβεια τις επόμενες μέρες.
Ιδού το VIDEO της ΚΑΕ στα social media της ομάδας:
Στο μεταξύ, ο Ημίθεος θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο (26/9) κόντρα στον Κολοσσό, κεκλεισμένων των θυρών: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό. Δεν προετοιμάσαμε τίποτα για τον αγώνα με την Μύκονο.
Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και θα δούμε…Είναι απλά φιλικά παιχνίδια για μας και θέλουμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, μετά απ’ αυτούς τους τρεις αγώνες.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε κάποιες λεπτομέρειες, σε κάποιες στιγμές που πρέπει να διορθώσουμε», λέει ο προπονητής, Ζόραν Λούκιτς, για το επόμενο τεστ της ομάδας του πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Ντιαρά και Χόρχλερ
Μάλιστα, ρωτήθηκε για τους Ντιαρά και Χόρχλερ και για το αν έχουν προσαρμοστεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας: «Είναι κάποια πράγματα που σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε, επομένως βήμα-βήμα, δεν είναι εύκολο.
Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, είμαστε καινούργια ομάδα, δουλεύουμε μαζί, μόνο ο Τζον (Σίλας) ήταν εδώ την προηγούμενη σεζόν. Βήμα-βήμα, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να καταλάβουμε ότι για να ετοιμάσεις ένα γεύμα, μπορείς να το κάνεις σε 30 δευτερόλεπτα; Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σε τέσσερις μέρες δώσαμε δύο φιλικά, χωρίς προετοιμασία.
Πολύ σωστή αντίδραση της ομάδας μου στην τέταρτη περίοδο. Σωστές αποφάσεις και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι χαρούμενος, γιατί χάσαμε ένα δεκάλεπτο με τις αποφάσεις που πήραμε, άρα έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι.
Αν θέλεις να το συγκρίνεις με κάποιες άλλες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είμαστε χαρούμενοι με αυτό που έγινε».