ΚΑΕ Άρης: Από σήμερα (15/6) στις 19:14 η διάθεση των διαρκείας-Στόχος τα 4.000
Με τις τοποθετήσεις των στελεχών της ΚΑΕ Άρης ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Μετά τον πρόεδρο, Χάρη Παπαγεωργίου, τον CEO, Αγαπητό Διακογιάννη, τον λόγο πήρε ο επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας, Βύρων Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα διαρκείας της ομάδας μπάσκετ.
Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης, τα διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τίθενται σήμερα (15/6) στην κυκλοφορία και ώρα 19:14, η οποία παραπέμπει στη χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου. Προτεραιότητα για ανανέωση, σε θέση της αρεσκείας του έχουν οι 3.000 κάτοχοι των περσινών διαρκείας, ενώ από 1ης Ιουλίου, δικαίωμα να τα αγοράσει ο οποιοσδήποτε φίλος της ομάδας.
Χαρακτηριστικά, ο επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας, εξήγησε:
«Από σήμερα, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας, θα έχουν πρόσβαση και προτεραιότητα σε χαμηλότερες τιμές της καμπάνας. Έως τις 25 Ιουνίου, θα υπάρχει ανανέωση της ίδιας θέσης, ενώ από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου θα μπορούν να επιλέξουν διαφορετική θέση. Από την 1η Ιουλίου, τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι διαθέσιμα για όλους ανεξαρτήτως θέσης με σκοπό να φτάσουμε τις 4.000 διαρκείας».
Σύμφωνα με τον κύριο Αντωνιάδη, ο στόχος της ΚΑΕ είναι συνολικός αριθμός να φτάσεις στις 4.000 διαρκείας, που θα τονώσει την ήδη σημαντική δυναμική που δίνει ο κόσμος.
Αξίζει να σημειωθεί πως, λίγο νωρίτερα, οκ. Διακογιάννης είχε τοποθετηθεί για τη χωρητικότητα του Αλεξανδρείου, μετά τα έργα που θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Φέτος θα δούμε κάποιες αλλαγές μέσα στο γήπεδο. Η χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί κατά 20% και θα γίνεται σταδιακά. Θέλουμε να προσφέρουμε καλή εμπειρία σε όλους τους θεατές. Επίσης, θα υπάρχουν διάφορα κομμάτια που θα αφορούν αισθητικές παρεμβάσεις, αθλητικές υποδομές και όχι μόνο».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Το πρώτο μήνυμα Σπανούλη: «Υπέροχη υποδοχή, όχι μόνο για εμένα αλλά για την αρχή του οράματος του Άρη»
- «Σεισμός» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τον Σπανούλη: Εντυπωσιακή υποδοχή από χιλιάδες Αρειανούς
- «Τρέλα» για Σπανούλη: Χιλιάδες οπαδοί του Άρη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (pics/vids)
- Άρης: Σιάο παρόντος η επίσημη παρουσίαση του Σπανούλη