Η ώρα των αποκαλυπτηρίων: Πότε είναι η πρεμιέρα για το ΣΠΟΡ FM TV

Η νέα συνδρομητική πλατφόρμα που δημιούργησε ο Γιάννης Αλαφούζος
Η ώρα των αποκαλυπτηρίων: Πότε είναι η πρεμιέρα για το ΣΠΟΡ FM TV

Η ώρα της πρεμιέρας για τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα που δημιούργησε ο Γιάννης Αλαφούζος, το ΣΠΟΡ FM TV έφθασε, καθώς την Παρασκευή (2/10) θα βγει στον «αέρα». 

Όπως έχει γίνει γνωστό το πρώτο διάστημα η πρόσβαση θα γίνεται διαδικτυακά, μέσω Web, και αργότερα θα λανσαριστεί το σχετικό App.

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία και σχετίζεται άμεσα με την Stoiximan GBL, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα της GBL, άλλωστε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της πλατφόρμας.

Στο ΣΠΟΡ FM TV συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή για την Stoiximan Super League, όπως επίσης και όλοι οι αγώνες του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τον τελικό του Super Cup.

Τι μπορούν να δουν οι τηλεθεατές

Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ολόκληρη την πρώτη αγωνιστική εντελώς δωρεάν χωρίς να απαιτηθεί κάποια συνδρομή, ουσιαστικά σε θα πρόκειται για μία πρώτη γνωριμία των τηλεθεατών με την πλατφόρμα. 

Αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό είναι μέχρι πότε θα διαρκέσει η δοκιμαστική περίοδος. 

Το «μεγάλο στοίχημα» του Champions League

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην αγορά των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ανεβάζει σημαντικά τον πήχη και να προετοιμάζει την είσοδο του ΣΠΟΡ FM TV στη συνδρομητική τηλεόραση.

Το εγχείρημα δεν φαίνεται να περιορίζεται στη δημιουργία ακόμη μίας αθλητικής πλατφόρμας. Αντίθετα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα ισχυρό πακέτο δικαιωμάτων, με στόχο να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς και να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες συνδρομητικές πλατφόρμες.

Tο πραγματικά μεγάλο στοίχημα, ωστόσο, βρίσκεται στις επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βρίσκεται στο τραπέζι, το ΣΠΟΡ FM TV αναμένεται να εξετάσει την είσοδό του στη μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των διοργανώσεων της UEFA στον επόμενο κύκλο, με το Champions League, το Europa League και το Conference League να αποτελούν τους μεγάλους στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ