Εθνική ομάδα: Επίθεση… 100 εκατομμυρίων ευρώ και με 28 γκολ ήδη!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτή η Εθνική ομάδα «πλημμυρίζει» από ταλέντο και είναι άδικο να μην βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση (Euro ή Μουντιάλ).
Άλλωστε σε ατομικό επίπεδο, μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία (320 εκατομμύρια ευρώ), ενώ μόνο η επιθετική της γραμμή αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και εκεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τους καλύτερους, ίσως την πιο πλήρη επιθετική γραμμή που υπήρξε ποτέ. Μιλάμε για 5 επιθετικούς που πριν βγει ο Σεπτέμβριος, έχουν σκοράρει ήδη 28 γκολ και έχουν συμμετοχή σε άλλα 10 στις ομάδες τους!
Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Μπενφίκα με 14 γκολ και 3 ασίστ ήδη στο ενεργητικό του. Ο Μπάμπης Κωστούλας καθιερώνεται στο βασικό σχήμα της Μπράιτον στην Premier League και μετράει ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ με την αγγλική ομάδα. Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί τον βασικό φορ της Κόμο, σκοράροντας και στο Champions League με την ιταλική ομάδα, ενώ μετράει ήδη 3 τέρματα στις πρώτες 6 εμφανίσεις του. Ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να έχασε την θέση του βασικού στην Σπόρτινγκ, αλλά παραμένει ένας δεινός σκόρερ, καταγράφοντας ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ στην σεζόν. Αλλά και ο Ανδρέας Τετέι έχει ξεκινήσει «ζεστός» με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας ήδη 5 γκολ και 1 ασίστ σε 10 εμφανίσεις του.
Όσο για την χρηματιστηριακή αξία των επιθετικών μας, αυτή αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ (98 για την ακρίβεια), με τον Παυλίδη στα 28, τους Κωστούλα και Δουβίκα στα 25, τον Ιωαννίδη στα 16 και τον Τετέι στα 4 εκατομμύρια ευρώ.