Εκστασιασμένος ο Κόντης: «Νιώθω ότι είμαι 100 χρόνια στην Κρήτη-Αυτό είναι το ευχαριστώ μου»
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μετά την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.
«Είναι τρομερό το συναίσθημα, με αυτό τον κόσμο και τα παιδιά που έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια. Είμαστε πανάξιοι Κυπελλούχοι» τόνισε αρχικά και εκείνη τη στιγμή διακόπηκε από τους παίκτες του ΟΦΗ που πανηγύριζαν έξαλλα.
Συνεχίζοντας δήλωσε: «Οι παίκτες μου το αξίζουν με όλη τη δουλειά τους και είμαι περήφανος και για τον λαό του ΟΦΗ. Μου έδωσε αγάπη και φιλοξενία. Ο κόσμος της Κρήτης είναι καταπληκτικός, νιώθω ότι είμαι 100 χρόνια εκεί. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είχα πει ότι πρέπει να δώσω κάτι πίσω από την αγάπη που εισέπραξα. Αυτό είναι το ευχαριστώ μου».
Για την συμμετοχή σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά την σημερινή επιτυχία, ανέφερε: «Είναι ένα συγκλονιστικό επίτευγμα, είναι συγκλονιστικό να μπαίνεις σε ομίλους και έχουμε πιθανότητα και για το Europa League. Τι να πω…»