Δημήτρης Γιαννούλης: O ΠΑΟΚ, το καφέ με τον Πέλκα, η πίεση του Ολυμπιακού και το γκάλοπ του Metropolis
Όλα είναι ανοιχτά στο θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη που έχει ενεργό συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 31χρονος διεθνής που κατέκτησε με την φανέλα του ΠΑΟΚ το αήττητο Πρωτάθλημα του 2019 και το νταμπλ, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.
Ο Γιαννούλης από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε το θέμα από τα τέλη Μαϊου, όταν ερωτάται από φίλους του ΠΑΟΚ δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα. Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, μίας ενδεχόμενης οικονομικής συμφωνίας, ο Γιαννούλης δείχνει θετικός για τον ΠΑΟΚ. Όμως τις τελευταίες ώρες όπως αναφέρθηκε ευρέως και σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιεχόμενο των ρεπορτάζ από τον Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η Άουγκσμπουργκ.
Αυτό που προέκυπτε ως ρεπορτάζ, μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουνίου, ήταν πως δεν είχε επιτευχθεί κάποια συμφωνία. Τα δεδομένα λοιπόν είναι τα εξής: Ο Γιαννούλης θέλει ΠΑΟΚ και αυτό επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του, όμως δέχεται πίεση από τις προτάσεις άλλων ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο Ολυμπιακός.
Το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Η διαπραγμάτευση με την Άουγκσμπουργκ (έως αργά το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουνίου) δεν είχε επιθυμητή κατάληξη. Το σημαντικό για την ενίσχυση του Δικεφάλου, είναι να ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια στις επαφές με την Άουγκσμπουργκ, για να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα.
Ο Γιαννούλης, το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 14:00, απολάμβανε τον καφέ του, με τον πρώην συμπαίκτη του, στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα, σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο τους, είναι μαζί άλλωστε και στην εθνική ομάδα. Δεν είναι κρυφό πως με τον ΠΑΟΚ, στο διάστημα της κοινής παρουσίας τους, έζησαν πολύ μεγάλες στιγμές.
Υψηλό ποσοστό για τον ΠΑΟΚ, στο γκάλοπ του Metropolis 95,5
Ακόμη, πρέπει να αναφέρουμε πως στο γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Metropolis 95,5 στην εκπομπή «Στη Σέντρα», και στο ερώτημα εάν πρέπει ο ΠΑΟΚ να αυξήσει την προσφορά του, προς την Άουγκσμπουργκ, για να επαναφέρει τον Γιαννούλη στην Τούμπα, το 80% των συμμετεχόντων, ψήφισαν πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει την απαραίτητη κίνηση για να αποκτήσει εκ νέου τον Γιαννούλη.
Το 20% των συμμετεχόντων, ψήφισε πως δεν πρέπει να γίνει μία τέτοια κίνηση.