Χατζηδάκης: «Δυνατή ομάδα ο Ηρακλής, να ματσάρουμε την ενέργειά του»
Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL μετά την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μανώλης Χατζηδάκης επισήμανε πως περιμένει ένα δυνατό physical παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του θα πρέπει να ματσάρει την ενέργεια του Ηρακλή.
Το καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται το Περιστέρι υπογράμμισε ο Μάνος Χατζηδάκης. Ο σέντερ του Περιστερίου σχολίασε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τις νίκες επί Προμηθέα Πάτρας (GBL) και Μπάμπεργκ (BCL) και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην αυριανή (10/10, 15:00, SPORT FM TV 1) αναμέτρηση του Περιστερίου Betsson κόντρα στον Ηρακλή.
Μιλώντας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ο Μάνος Χατζηδάκης τόνισε:
«Ο Ηρακλής είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το απέδειξε και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που το κόντραρε μέχρι το τέλος. Εμείς από την άλλη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.
Είμαστε σε καλό μομέντουμ μετά τη νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα και με την Μπάμπεργκ για το BCL και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη χημεία στο παρκέ και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».
Όσον αφορά στα σημεία που απαιτούν προσοχή τακτικά απέναντι στον Ηρακλή, εξήγησε:
«Σίγουρα θα είναι ένα physical παιχνίδι. Θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι και το δικό μας καλό κομμάτι. Οπότε κοιτάζουμε πρώτα απ’ όλα τους δικούς μας εαυτούς και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, αξιοποιώντας τη δύναμη της έδρας για να φτάσουμε στη νίκη».
Τέλος, ο σέντερ του Περιστερίου Betsson δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας:
«Και στο ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα μας στήριξε ο κόσμος, ήταν εκεί, και στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουνε κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να το ανταποδώσουμε αυτό με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα».