Πού θα δείτε τα παιχνίδια του Champions League: Ο Μουρίνιο επιστρέφει… σπίτι του
Η δράση συνεχίζεται και απόψε στο Champions League, με άλλες 9 αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική στην League Phase, εκ των οποίων και η «μάχη» της ΑΕΚ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Λονδίνο.
Μπορεί να πέρασε μόλις 3 χρόνια στην Ρώμη, αλλά για τον Ζοσέ Μουρίνιο η Ρόμα θεωρείται… σπίτι του, αφού μαζί της κατέκτησε και ευρωπαϊκό τρόπαιο (το 2022 το Europa Conference League, απέναντι στην Φέγενορντ στα Τίρανα). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, επανέρχεται ο στόπερ Χάουσεν, ενώ δεν ταξίδεψαν με την αποστολή οι Μεντί, Ασένθιο, Ροντρίγκο και Μιλιτάο. Από την άλλη, χωρίς τον γκολκίπερ Σβιλάρ η Ρόμα (ο Γκολίνι κάτω από τα δοκάρια), αλλά και τον χαφ Κριστάντε. Επανέρχεται στην αποστολή ο Κουλιεράκης.
Μεγάλο παιχνίδι και στο Μάντσεστερ, με την Σίτι να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Παρί Σεν Ζερμέν. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Μαρέσκα, που προέρχεται από το εμφατικό 3-0 επί της Λίβερπουλ. Το ίδιο και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της με αγγλικές ομάδες (8-3-0).
Από εκεί και πέρα, ελληνικό ενδιαφέρον έχουμε στο παιχνίδι της Φέγενορντ με την Κόμο, με τον Τάσο Δουβίκα στο βασικό σχήμα της ιταλικής ομάδας, να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία με την φανέλα της Ουτρέχτης.
Την ίδια ώρα θέση στο βασικό σχήμα της Ντόρτμουντ διεκδικεί ο Κωνσταντίνος Καρέτσας (έπαιξε ως αλλαγή με την Βέρντερ στο πρωτάθλημα), στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Μπόντο Γκλιμτ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
19:45 ΛΙΝΤΣΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. (MagentaSport 3)
19:45 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΚΟΜΟ (MagentaSport 5)
22:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (MagentaSport 7)
22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (MagentaSport 4)
22:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΠΟΡΤΟ (MagentaSport 6)
22:00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (MagentaSport 5)
22:00 ΡΟΜΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (MagentaSport 3)
22:00 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΑΕΚ (MEGA / MagentaSport 2)
22:00 ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (MagentaSport 8)