Ο Δημήτρης Χασεκίδης, μέσω επίσημης δήλωσής του, ξεκαθαρίζει τα πράγματα για ότι συνέβη στο χθεσινοβραδινό (20/10) Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ: «Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας, μεταξύ των οποίων και εγώ ο ίδιος. Στη συνέχεια, λόγω ενός προβλήματος ξαφνικής αδιαθεσίας ενός μέλους του ΔΣ, το οποίο είχε ήδη ψηφίσει, διεκόπη η διαδικασία. Αδιάψευστος μάρτυρας τα ηχητικά των πρακτικών. Αύριο, θα συνεχιστεί η διαδικασία και θα ψηφίσουν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που δεν έχουν ψηφίσει. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αληθές».
Η απάντηση Βασιλόπουλου σε Γιαννακοπούλου
Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Βασιλόπουλος με ανάρτηση στον λογαριασμό του, απάντησε στην Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5». Αυτή είναι η απάντησή του: «Την ενότητα του ΠΑΟΚ, την υπερασπίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις από τις αρχές Ιουνίου, θεωρώντας πως έτσι οφείλω να λειτουργήσω. Δυστυχώς, δεν έχουν τον ίδιο ζήλο για ενότητα του μεγαλύτερου προσφυγικού club του πλανήτη, ορισμένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α. Σ. ΠΑΟΚ, για τους δικούς τους λόγους. Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τον τρόπο που λειτουργούν. Ολοι θα κριθούμε από την ιστορία!
ΥΣ Δώστε στη δημοσιότητα τα ηχητικά πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης του Α. Σ. ΠΑΟΚ και θα αποδειχθεί αν έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία και γιατί διακόπηκε».