Άρης: Παρών ο Σιάο στο Παλέ με Μπούργκος, «κλειδώνει» και του Γκάλη
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης θα βρίσκεται στο ανανεωμένο Παλέ για να δει από κοντά την ομάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπούργκος για τη 2η αγωνιστική του Eurocup (7/10, 20:00).
Όπως την περσινή σεζόν με τους Χάμπουργκ Τάουερς, που ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη στην Ευρώπη, έτσι και τώρα, ο Σιάο θα δώσει το παρών για να ζήσει ξανά τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη. Παράλληλα, θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει διαζώσης και για όσα συμβαίνουν διοικητικά και αγωνιστικά στην ομάδα με τα μέλη της ΚΑΕ, αλλά και τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη.
Στο ίδιο πλαίσιο και όπως έγινε και πριν έναν χρόνο, στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκεται και ο θρύλος του μπασκετικού Άρη, ο Νίκος Γκάλης. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος έχει δώσει το πρώτο «ΟΚ» για να δει από κοντά τη νέα προσπάθεια, αλλά και το… μεγαλύτερο πλέον Αλεξάνδρειο, όπου ο ίδιος μεγαλούργησε στη δεκαετία του 1980.
Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν πλέον το ματς με την Μπούργκος, την προσεχή Τετάρτη (7/10, 20:00), ενώ μετά από αυτό ακολουθούν ακόμα τρία παιχνίδια στην έδρα τους, πριν το επόμενο ταξίδι της ομάδας. Συνολικά, έντεκα ημέρες θα μείνει ο Άρης στο Παλέ, δίνοντας τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, τα οποία καλείται να κερδίσει για να διατηρήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί για το Eurocup την Μπούργκος (7/10) και την Ντερτόνα (14/10), ενώ για την Stoiximan GBL υπάρχουν οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ (10/10) και το Μαρούσι (17/10). Μάλιστα, και οι τέσσερις αυτές αναμετρήσεις έχουν γίνει ήδη sold out, γεγονός που δείχνει τη δίψα του κόσμου για να δει την ομάδα.