«Σίγουρα 2ος ο ΠΑΟΚ με νίκη στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να... συντονιστούν οι πλανήτες για να πάρει το πρωτάθλημα»
Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Superleague.
Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Η ομάδα έχει ανέβει, έχει ψυχολογία και μπορεί να κερδίσει στο Καραϊσκάκη. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου».
Και συνέχισε ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ με νίκη πιάνει σίγουρα τη δεύτερη θέση, με ισοπαλία αφήνει ανοιχτή τη δεύτερη θέση, ειδάλλως σε νίκη του Ολυμπιακού, παίρνει αυτός προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Για το πρωτάθλημα θα πρέπει να συντονιστούν όλοι οι πλανήτες. Η δεύτερη θέση οδηγεί στο Champions League και με ποιοτικές κινήσεις θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τις πιθανότητες του ο ΠΑΟΚ για να μπει στο league phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης»
Για το αν μπορεί να χάσει τον τίτλο η ΑΕΚ, δήλωσε: «Δύσκολα το χάνει, αλλά πάντα υπάρχει ένα σενάριο ανοιχτό για να γίνει».
Ποιοι δύο παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών
Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ισάριθμοι αγώνες που κρίνουν τα πάντα.
Υπάρχουν δυο παίκτες που στη διαδικασία των πλέι οφ έχουν ήδη φτάσει τις δυο κάρτες και αν δεχθούν μια ακόμη χάνουν το αμέσως επόμενο ματς. Και αυτό γιατί στα πλέι οφ δεν υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής και πρέπει ο παίκτης που θα συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο επόμενο.
Ετσι αρχικά πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ζαφείρης είναι αυτός που βλέποντας στο ματς με τον Ολυμπιακό την κίτρινη, έφτασε στο όριο. Με δεδομένη και την απουσία του Καμαρά είναι αυτονόητο πως οι λύσεις στα χαφ δεν είναι πολλές και επομένως θα είναι τεράστια απώλεια για τον ΠΑΟΚ να χάσει έστω και για μια αγωνιστική τον Χρήστο Ζαφείρη. Ο δεύτερος που επίσης έχει φτάσει το όριο (2) καρτών είναι ο Σάντσες. Μπορεί με την επιστροφή του Κένι, ο ΠΑΟΚ να έχει βρει ξανά την ασφάλεια του στο δεξι άκρο της άμυνας αλλά κάθε επιπλέον λύση είναι καλοδεχούμενη (υπάρχει και ο Σάστρε) τώρα στο φινάλε της σεζόν που κρίνονται όλα. Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (των αντιπάλων δηλαδή του ΠΑΟΚ στις δυο τελευταίες αγωνιστικές) δεν έχει φτάσει στο όριο καρτών.
Οι διαιτητές των αγώνων playoffs 1-4
Κυριακή 10 Μαΐου- 19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαιτητής: Όσμερς
- Βοηθοί: Σχαλ, Γκούντχερ
- 4ος: Πολυχρόνης
- VAR: Ραφάλσκι
- AVAR: Χανσμπλάουερ
Κυριακή 10 Μαΐου – 19:30 Ολύμπιακός – ΠΑΟΚ
- Διαιτητής: Μαρτίνεθ
- Βοηθοί: Καμπανέρο, Λόπεθ
- 4ος: Τσακαλίδης
- VAR: Μουνουέρα
- AVAR: Ρομάνο Γκαρθία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ball Day: Η μεγάλη κίνηση Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Ανοιχτή η μάχη του τίτλου – Το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Άρης
- ΠΑΟΚ: Τα... σπάει η ταινία του Γιώργου Μαυρίδη για τα 100 χρόνια
- Μαροκινά Μέσα: «ΠΑΟΚ και Αλ Γουάσλ ανταγωνίζονται την Αλ Σαντ για τον Ανταμ Μασίνα»
- Βαμβακούλας για ματς με ΠΑΟΚ: «Δύσκολα ή εύκολα ο Ολυμπιακός θα κερδίσει»