Ζυγούρα: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει τη δική του αυτοκρατορία»

Τάνια Δήμου10 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η πλέι μέικερ του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αγνή Ζυγούρα, και μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στη Νέα Ιωνία, ξεχώρισε τους πιο σημαντικούς τίτλους, σχολίασε την κοινή πορεία με την Γκάτζιου ενώ έθεσε και τον επόμενο στόχο του Δικεφάλου που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Βέροια: «Μέχρι στιγμής έχω πάρει όλους τους τίτλους που μπορούσαμε. Μου έγινε πρόταση από την διοίκηση και θα ήθελα με τον ερχομό στην ομάδα να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει. Ο ΠΑΟΚ χτίζει την δική του αυτοκρατορία, με καινούριο προπονητή, με καινούριο ρόστερ, τέθηκαν οι βάσεις, έγινε καταπληκτική δουλειά και μετά το περσινό νταμπλ, χτίσαμε πάνω σε αυτά που καταφέραμε πέρυσι και μέχρι τώρα τα καταφέραμε».

Για το που αφιερώνει το Κύπελλο και αν ξεχωρίζει το πιο σημαντικό: «Στον κόσμο που αγαπάει το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ και θα ήταν δίπλα μας ακόμη και να χάναμε. Ξεχωρίζω δύο Κύπελλα, ένα με τη Νέα Ιωνία στη Λευκόβρυση που το πήραμε στο νήμα, και ένα δεύτερο ήταν το περσινό με τον κόουτς Δημητρούλια. Ηταν ένα σοκ για όλους μας η αποχώρηση του κόουτς Δημητρούλια την περσινή χρονιά, είναι άρρωστος με την προπόνηση και με βοήθησε πάρα πολύ. Αφησε πίσω του δύο προπονητές που είναι εξίσου άξιοι και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν περίφημα».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε μαζί με την Γκάτζιου: «Ξεκινήσαμε μαζί πριν δέκα χρόνια και συνεχίζουμε, βοηθάμε η μία την άλλη, δίνουμε συμβουλές, βλέπουμε τα βίντεο, περνάμε τις δύσκολες στιγμές μαζί και όταν θα αποχωριστούμε θα μας λείψει αλλά δεν γίνεται να είμαστε για πάντα στην ίδια ομάδα».

Για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ και την επιτυχία που έχουν οι «ασπρόμαυρες»: «Είναι το νταμπλ, ο σύλλογος διψάει για τίτλους. Θέλουμε να καθιερώσουμε το γυναικείο χάντμπολ ως ένα από τα βασικά τμήματα του ΑΣ που θα φέρνει τίτλους στον σύλλογο και θέλουμε να τραβήξουμε τα φώτα πάνω μας. Η βάση των επιτυχιών τέθηκαν πέρυσι, με μια φρέσκια ομάδα, με προπονητικό τιμ, με γυμναστή, κάναμε καινούρια πράγματα στη φυσική κατάσταση και υπάρχει οργάνωση στην ομάδα που δεν έχουν ομάδες ούτε στο αντρικό χάντμπολ. Σκέφτομαι το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ πολύ σοβαρά».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.