Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ο Ένινγκ

Γιώργος Στράντζαλης11 Φεβρουαρίου 2020

Στον αγώνα ρεβάνς του 0-0 με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι από χθες η σκέψη όλων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 

Η ισοπαλία στην Τρίπολη ήδη έχει… ξεχαστεί, καθώς ο Αρης μπορεί να μην νίκησε αλλά πρόσθεσε άλλον έναν σημαντικό πόντο που του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό και την παρουσία του στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος. 

Ο στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Μίκαελ Ένινγκ και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν από χθες τη μίνι προετοιμασία τους για την κρίσιμο… έξοδο στο Περιστέρι. 

Ο Γερμανός τεχνικός έχει μετά από καιρό ξανά στη διάθεσή του όλο το υλικό του και το μόνο που περιμένει είναι την επανένταξη του Ιντέγε προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να τον υπολογίζει άμεσα.

Στην Τρίπολη, κόντρα στα… προγνωστικά, ο Ένινγκ έδειξε εμπιστοσύνη στην ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ενόψει της ρεβάνς διατηρούνται επιφυλάξεις και αποτελεί ερωτηματικό αν θα προχωρήσει σε αλλαγές ούτως ώστε να κάνει πιο αποτελεσματική την ομάδα του. 

Το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί βέβαια είναι ήδη περιορισμένο, οπότε και να θέλει να προβεί σε προσθαφαιρέσεις στην ενδεκάδα ο Γερμανός, δεν έχει την πολυτέλεια των πολλών επιλογών για να το κάνει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.