Ζουρνατζίδης: «Να επιστρέψει χαρούμενος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ρίτας μίλησε ο Τέλης Ζουρνατζίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για το φετινό ΠΑΟΚ και το ματς στο Βίλνιους: «Φέτος, η ομάδα κάνει μια επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και παράλληλα, μπαίνουν σε τάξη κάποια προβλήματα που ταλάνιζαν την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ εύχομαι να επιστρέψει χαρούμενος. Το έργο δεν είναι εύκολο αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το άγχος το έχει η Ρίτας καθώς είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί με άλλα δεδομένα οικονομικά σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, είναι το φαβορί από την αρχή».

Για το πόσα χρόνια ήταν στην ομάδα: «10 χρόνια, 513 φορές ήμουν στον πάγκο. Έλειψα δυο φορές, η μια ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου. Είναι ολόκληρη η ζωή».

Για το ποιον δύσκολο και καλύτερο παίκτη: «Πέρασαν παιδιά που ήταν κορυφαίοι Ευρωπαίοι παίκτες. Θα ξεχωρίσω τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, τον Δήμο Ντικούδη και τον Πρέντρανγκ Ντρόμπνιακ. Ένας από αυτούς ήταν και ο πιο δύσκολος. Ο Σοφοκλής ήταν δύσκολο αλλά όχι κακό παιδί. Ορισμένα παιδιά την ώρα της μάχης έχουν μεγάλη αγωνία και έχουν απαιτητικές συμπεριφορές. Πολλές φορές που άκουγα ότι ήταν δύσκολοι, μου έδειξαν το αντίθετο. Ο Μπόγρης και ο Παππάς μου έλεγαν ότι είναι δύσκολοι αλλά έπαιξαν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Θέλουν ειλικρίνεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.