Ζουν και αναπνέουν για τον τίτλο

Γιώργος Στράντζαλης27 Μαρτίου 2024

Ομολογουμένως δεν περίμενε κάποιος τον διήμερο εορτασμό της επετείου των 110 χρόνων από την ίδρυση του Αρη για να αντιληφθεί το πάθος, τη δίψα, την τρέλα -αν θέλετε- για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο καθένας τη ζει, την αφουγκράζεται, την αισθάνεται σε καθημερινή βάση και ειδικά από τη στιγμή και μετά που η ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό. 

Απλά, οι εκδηλώσεις εορτασμού των 110 χρόνων ήταν άλλη μία αφορμή, άλλη μία απόδειξη του ότι ο κόσμος του Αρη -γενικώς ολόκληρος ο οργανισμός - ζει και αναπνέει για τον τίτλο, ονειρεύεται το τρόπαιο έπειτα από 54 χρόνια. Ο σύλλογος γιόρτασε φέτος τα 110 χρόνια και θα είναι το ιδανικότερο σενάριο η επέτειος αυτή να συνδυαστεί με το Κύπελλο. Θα είναι ο καλύτερος επίλογος της φετινής σεζόν. 

Για αυτό ανάμεσα στα πολλά συναισθήματα που βγήκαν στο λαμπερό διήμερο είναι και το συναίσθημα της προσμονής για αυτά που έρχονται, με ορόσημο τον τελικό της 18ης Μαΐου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το σύνθημα “Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο…”, δονούσε την ατμόσφαιρα καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα όταν ανάμεσα στο πλήθος, στην πλατεία Αριστοτέλους, βρέθηκαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Όλος ο κόσμος, από τον μεγαλύτερο σε ηλικία φίλαθλο του Αρη μέχρι τον μικρότερο, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και τον Άκη Μάντζιο την κατάκτηση του τίτλου. “Θα το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη”, είπε σε όλους τους τόνους ο προπονητής του Αρη μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Η πίστη είναι μεγάλη. Αποτυπώθηκε άλλη μία φορά και μέσα από τα λόγια των ποδοσφαιριστών, που γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους μια μοναδική, μια τεράστια ευκαιρία, να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου και να ζήσουν μία βραδιά πολύ πιο καυτή από την προχθεσινή. Ο σύλλογος ολόκληρος ζει αυτή την χρονιά για αυτό το Κύπελλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει τα πάντα για να καταφέρει να το σηκώσει ψηλά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.