Ζουέλα: «Ο Σοάρες είναι ποιοτικός, έχει τα προσόντα να κάνει τη διαφορά»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2022

Ο πρωην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Ζουέλα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Φιλίπε Σοάρες που βρίσκεται ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην Τούμπα και ποια είναι τα δυνατά του χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Φιλίπε Σοάρες: «Όταν ένας παίκτης έρχεται από Πορτογαλία έχει από μόνος του μια διαφορετική αξία. Θέλει χρόνο να προσαρμοστεί γιατί είναι μια καινούρια ομάδα, καινούριο πρωτάθλημα, διαφορετική κουλτούρα. Ως ποδοσφαιριστής έχει προσόντα αρκετά για να μπορέσει να παίξει και να προσαρμοστεί. 

Από εκεί και πέρα θα φανεί αν ο παίκτης προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται υπομονή όταν αλλάζουν περιβάλλον, όλοι άνθρωποι χρειάζονται υπομονή. Σίγουρα ο Μπότο θα τον βοηθήσει, γιατί τον γνωρίζει πολύ καλά από την Μπενφίκα».

Για το αν μπορεί ο Σοάρες να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, ο κόσμος ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος αλλά σίγουρα θέλει στήριξη. Ο Μπότο φέρνει παίκτες που ξέρει στην ομάδα.

Έχει τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν φτάνουν μόνο τα προσόντα για να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να αντέχεις. Είναι ποιοτικός παίκτης, είναι θέμα αντοχής.

Το καλό με τον κορωνοϊό ήταν πως δεν υπήρχαν οπαδοί. Τώρα θα φανεί. Όλοι θέλουν το αποτέλεσμα "χθες", δεν υπάρχει χρόνος. Είναι θέμα προσαρμογής».

Για τα δυνατά του χαρακτηριστικά: « Έχει καλή τελική πάσα, καλή τεχνική, κάθετες πάσες. Κάνει κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει στη θέση "10" και "8". Είναι πιο πολύ 8άρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.