Ζοσέ Σα: Αγωνίζεται δυο μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

«Σφίγγει τα δόντια του» ο Ζοσέ Σα για χάρη της Γουλβς, αφού όπως αποκάλυψε ο υπηρεσιακός προπονητής τον «λύκων», Στιβ Ντέιβις, ο Πορτογάλος πορτιέρε εδώ και καιρό αγωνίζεται έχοντας κάταγμα στον καρπό, το οποίο υπέστη στις 13 Αυγούστου στο ματς κόντρα στην Φούλαμ.

Ο Άγγλος τεχνικός, αποθέωσε τον τερματοφύλακα της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα πως ο Σα δείνει το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του, βάζοντας τον σωματικό πόνο σε δεύτερη μοίρα για το καλό της ομάδας αφού βέβαια υπάρξει εισήγηση από το ιατρικό επιτελείο πως ο παίκτης είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Δείχνει τον χαρακτήρα του. Ως τερματοφύλακας είσαι πάντα στη γραμμή της κριτικής εξαιτίας της θέσης. Το να το κάνει αυτό και να συνεχίζει με αυτό δείχνει το θάρρος που έχει. Είναι πάντα ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους να λένε “μπορεί να έχεις αυτό ή εκείνο”, αλλά σε χρειαζόμαστε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία πόνου σε αυτό, υπάρχουν διαφορετικά οστά που είναι λιγότερο πιθανό να αποτελέσουν πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο, ο προπονητής και ο παίκτης θα καθίσουν και θα αποφασίσουν εάν ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει», τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής της Γουλβς για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.