Ζοάο Κάρλος: «Διαφορετικό στυλ από Βιεϊρίνια ο Ράφα Σοάρες, απίστευτος με την μπάλα στα πόδια ο Μάρκος Πάουλο»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην συμπαίκτης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες, ο Ζοάο Κάρλος Τεϊσέιρα, και μίλησε για το δικό του μέλλον, την ποιότητα του Ράφα αλλά και του Μάρκος Πάουλο που θέλει ο Αρης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το δικό του μέλλον: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα πάω, τα πήγα καλά στη Φαμαλικάο και έχω κάποιες προτάσεις. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή με την ΑΕΚ αλλά δεν έγινε κάποια συμφωνία».

Για τους Ράφα Σοάρες, Ρικάρντο, Μάρκος Πάουλο: «Ολοι τους είναι πολύ καλοί παίκτες, έχουν διαφορετικό στυλ, ο Ράφα Σοάρες είναι ικανός στην επίθεση παρότι αμυντικός, ο Μάρκος Πάουλο είναι δημιουργικός παίκτης, όλοι τους έχουν ποιότητα, νομίζω πως μπορούν να παίξουν καλά και να δώσουν αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον Ράφα Σοάρες: «Είναι ένας αριστερός φουλ-μπακ, είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, είναι εξαιρετικός στην επίθεση, δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε αργός, είναι καλός με τις σέντρες και έχει πολλές ασίστ. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, κρατάει την θέση του. Δεν ξέρω τι στυλ παιχνιδιού παίζει ο ΠΑΟΚ, αν παίζει με κατοχή μπάλας τότε είναι καλό για τον Ράφα Σοάρες».

Για το αν υπάρχει ομοιότητα με τον Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι διαφορετικό στυλ, ξεκίνησε από τα εξτρέμ, παίζει ένας εναντίον ενός, κάνει ντρίμπλες, είναι εκρηκτικός. Ο Ράφα είναι καλύτερος αμυντικά από τον Βιεϊρίνια, αλλά όχι τόσο καλός επιθετικά όσο ο Βιεϊρίνια».

Για τον Μάρκος Πάουλο: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, έχει πολύ καλή τεχνική, με την μπάλα στα πόδια είναι απίστευτος. Είναι ένα πραγματικά νούμερο «10», έχει καλή πάσα, ντριμπλάρει, είναι δυνατός, προστατεύει την μπάλα. Ήταν η πρώτη χρονιά του στην Ευρώπη, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του και τον επηρέασε. Στους έξι μήνες που ήμουν μαζί του παρουσίασε βελτίωση και δεν σταμάτησε να δουλεύει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.