Ζιζέλ: «Αγνώριστη» μετά τον χωρισμό με τον Τομ Μπρέιντι

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Εντελώς αλλαγμένη εμφανίστηκε η Ζιζέλ Μπούντχεν μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου και όπως φαίνεται ήταν μία τραυματική διαδικασία για την Βραζιλιάνα καλλονή.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα και όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα και δυο τους, επεξεργάζονταν τους όρους που θα έθεταν.

Μετά από όλα αυτά, το μοντέλο αποφάσισε να πάει διακοπές με τα δύο της παιδιά στην Κόστα Ρίκα και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δείχνει εντελώς αλλαγμένη.

Η εμφάνισή της δεν θύμιζε σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που κατέκτησε τις πασαρέλες της τελευταίας δεκαετίας.

Δημοσίευμα της People Espanol ανέφερε πως η Ζιζέλ φαίνεται να έχει πάρει δύο ή τρία κιλά, ενώ δείχνει παντελώς ατημέλητη, πράγμα στο οποίο δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της.

Μπρέιντι: «Είμαστε φίλοι»

Από την πλευρά του, ο Τομ Μπρέιντι τόνισε πως οι δύο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους.

Ο άσσος του NFL μίλησε για την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let's Go!».

Ο Μπρέιντι δεν αναφέρθηκε με το όνομα της Ζιζέλ, όμως με τα λεγόμενά του, άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.