Ζίβκοβιτς: «Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο, σύμμαχός μας η Τούμπα»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

Αισιόδοξος φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς στη Μασσαλία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως για τον ΠΑΟΚ πρέπει να αποτελέσει οδηγός το δεύτερο ημίχρονο στο Βελοντρόμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά γι΄αυτό και να πάμε για τη νίκη. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά στο α΄ημίχρονο, ο αντίπαλος μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι. Έπρεπε να αμυνθούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Στη συνέχεια αρχίσαμε να παίζουμε, ήμασταν καλύτεροι στο β΄ημίχρονο και αυτός είναι οδηγός για το πως πρέπει να παίξουμε στην Τούμπα.

Η Τούμπα θα είναι ένας σύμμαχος για εμάς και μία παράμετρος που παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που θα είναι γεμάτη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος ότι όλοι πιστεύουν στην πρόκριση και ότι το θέλουμε περισσότερο από αυτους.

Για το μαγικό τακουνάκι στο γκολ του Καντουρί, ανέφερε: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα στη φάση, ήταν πολύ σημαντικό να βάλουμε ένα γκολ. Το θέλαμε ενόψει Τούμπας και πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.