Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ το εύκολο γκολ

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

Από το κυριακάτικο (1/3) παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ όλα εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία επανάκαμψης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον αντίπαλό του, αύριο έχει ένα δύσκολο έργο με αντίπαλο την Ξάνθη και καλείται να κερδίσει για να διεκδικήσει τον στόχο του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, με βασικό στόχο να μπορέσουν οι παίκτες, βάσει των ευκαιριών που θα δημιουργήσουν, να φθάσουν στο εύκολο γκολ, το οποίο θα τους “λύσει τα πόδια” και θα τους επιτρέψει να διαχειριστούν καλύτερα τους αγώνες. Παράλληλα με την αμυντική λειτουργία που πρέπει να βελτιωθεί, η επιθετική ανάπτυξη και το εύκολο γκολ, αποτελούν το ζητούμενο, ειδικά αν δούμε πως ο Δικέφαλος έχει μπροστά του, συνεχόμενα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Και σε αυτά τα ντέρμπι, η αποτελεσματικότητα θα “μετρήσει”.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πριν από την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (28/2), συγκέντρωσε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους ζήτησε να είναι επίμονοι στην τελική προσπάθεια, να έχουν πίστη για το αποτέλεσμα.

Οι μοναδικοί απόντες από την προετοιμασία του Δικεφάλου είναι οι Κρέσπο και Ζαμπά. Ο πρώτος μάλιστα συνεχίζει την θεραπεία του στην Ισπανία (στο Κάντιθ πιο συγκεκριμένα).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου (29/2) και εν συνεχεία το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.