Ζητείται ελπίς ! (;)

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης. Επιτέλους. Από το περασμένο Σάββατο είναι στη Βίλα Γαλήνη στο Πόρτο Καράς με την οικογένειά του. Θα «τρέξει» τα θέματα του ΠΑΟΚ! Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό όλων ανεξαιρέτως των φιλάθλων της ομάδας. 

Από την άλλη πλευρά το περιβάλλον του έχει διευκρινίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι όλες οι επαφές με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Δεν θα υπάρξουν προσωπικές επαφές με συνέπεια να μην αλλάζει απολύτως τίποτε σε σχέση με το παρελθόν. Τηλεδιασκέψεις δυο χρόνια , τηλεδιασκέψεις και τώρα. Το να βρίσκεται κάποιος γεωγραφικά στον τόπο σου αλλά να επικοινωνεί όπως επικοινωνούσε όταν ήταν πολύ μακριά πολύ δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι διαφορετικό. 

Ίσως η παρουσία του κ. Σαββίδη στην χώρα μας δίνει μια σιγουριά μόνο , ότι συνεχίζει να υποστηρίζει με θέρμη όλες του τις εν Ελλάδι επενδύσεις και δη αυτή του ΠΑΟΚ. Από το ρεπορτάζ βέβαια μας λένε ότι αυτό που έβγαινε προς τα έξω το Σάββατο, ότι δηλαδή δεν θα αποκτηθεί κανένας παίκτης αν δεν φύγουν Κούρτιτς και Αουγκούστο μπορεί να έχει διαφοροποιηθεί κατά τι. Ότι δηλαδή μπορεί να αποκτηθεί ένας παίκτης είτε φορ είτε δεκάρι. Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε σε αυτό το σημείο ύστερα από σωρεία λαθών στον τομέα διαχείρισης ποδοσφαιριστών. Τα τρία πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτά του Ζαμπά που έχει μεταλλαχθεί σε happy traveler (χαρούμενος ταξιδιώτης) με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ελάχιστα από τα προσήκοντα μέτρα προκειμένου να τον συνετίσει. Το δεύτερο παράδειγμα είναι με τους Αογκούστο και Κούρτιτς. 

Τους έκανες ξεκάθαρο ότι προτιμάς να απαλλαχθείς από την παρουσία τους. Αυτό δεν τελεσφόρησε. Πως τώρα θα στηρίξεις την προσπάθειά σου στους δυο προαναφερόμενους; Τι κίνητρο έχουν πλέον και πόσο νοιάζονται για την ομάδα; Κατά τη γνώμη μας αν είναι να έρθει ένας, θα πρέπει να είναι όχι από το πάνω ράφι αλλά από τη βιτρίνα και να παίζει δεκάρι. Δυο χρόνια παρακαλά ο Λουτσέσκου για δεκάρι και δεν του αγοράζουνε. Θα πει κάποιος ότι πήρανε τον Κουαλιάτα κι αυτός τον βάζει στα άκρα. 

Όμως άλλο ένας ελπιδοφόρος παίκτης κι άλλο ένας πανέτοιμος που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει τη διασύνδεση μεταξύ των γραμμών της ομάδας που τόσο λείπει. Συμπερασματικά όλοι μας ζητάμε την ελπίδα και κρεμόμαστε στις προθέσεις του κ. Σαββίδη για το αν αγορασθεί κάποιος μεγάλος παίκτης που θα ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί αν είχε αποφύγει μερικά μόνο από τα πολλά λάθη που έκανε με το έμψυχο δυναμικό. Θα το είχε ήδη καταφέρει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.