Ζητείται εγωισμός για την αντεπίθεση

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

Νέο ξεκίνημα καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 

Ο εγωισμός που πρέπει να αναδείξουν οι παίκτες και ο προπονητής είναι επιβεβλημένος, καθώς η ομάδα μπορεί να αντιδράσει στα πλέι οφ και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Φερέιρα μίλησε και χθες στους παίκτες, αναλύοντας το πλάνο που θα ακολουθήσουν και ζητώντας τους, να επιμείνουν στην αποτελεσματική δουλειά για να έρθουν τα κατάλληλα αποτελέσματα στο γήπεδο. 

Ο Πορτογάλος προπονητής ζητά από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν αντανακλαστικά. Ζητείται εγωισμός για την επόμενη ημέρα και αυτό είναι το βασικό συστατικό για να αντιστραφεί το κλίμα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε και άλλες φορές στο παρελθόν πως μπορεί να ανταποκριθεί μετά από δύσκολες στιγμές. 

Αρκεί να κυριαρχήσει η ενότητα και να υπάρχει πίστη για το τελικό αποτέλεσμα. Προέχει λοιπόν η νίκη επί της Ξάνθης, στη συνέχεια η εξασφάλιση ενός σκορ πρόκρισης επί του Ολυμπιακού και αμέσως μετά τα πλέι οφ, εκεί όπου σε δέκα αγώνες θα παιχθεί όλο το έργο για το Πρωτάθλημα.

Οι πέντε βαθμοί μπορούν να καλυφθούν, μόνο με μία βασική προϋπόθεση. Να γίνει ο ΠΑΟΚ και πάλι ομάδα με μέταλλο, να επιστρέψει το dna του νικητή, να μπουν στην άκρη όλα τα θέματα που απασχόλησαν την ομάδα και να γίνει μία αντεπίθεση διαρκείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.