Ζερβουδάκης: «Ο ανόητος ο υπουργός μας είπε να αλλάξουμε δουλειά - Μας έχουν ξευτιλίσει»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την συγκέντρωση των καλλιτεχνών στην Καμάρα και εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν. 

«Τα καταφέραμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, και λόγω πανδημίας και λόγω καιρού, και έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Το καταλάβαμε σήμερα ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό μας. Αρκεί να σας πω ότι τώρα βρίσκομαι στο σωματείο μας και χτυπάει το τηλέφωνο από ανθρώπους που τους θεωρούν αόρατους και ζητούν να στηρίξουν τα σπίτια τους. Σκεφτείτε, ότι ενα σπίτι επιδοτήθηκε για 12-13 μήνες με 534 ευρώ αυτούς τους 24 μήνες. Είμαστε σε lockdown με την μουσική που κλείνει κάθε λίγο και λιγάκι. Επίσης, δεν έγιναν τα πανηγύρια και άλλες εκδηλώσεις» τόνισε και συνέχισε:

«Και να έρχεται ο υπουργός (σ.σ. Γεωργιάδης) και να μας λέει «ας αλλάξουν δουλειά». Ο ανόητος αυτός... Δεν ντρεπόμαστε; Μας έχουν ξευτιλίσει. Γνωρίζετε οτι αν αρρωστήσει ένας μουσικός δεν παίρνει αναρρωτική; Ο σύλλογος μουσικών Βορείου Ελλάδας ζητάμε να ανοίξει το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για να καταθέσουμε τα επίσημα στοιχεία στην Βουλή.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.