Ζερβίνιο: «Ηρθα εδώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2022

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Ζερβίνιο στο 3-0 επί του Λεβαδειακού περνώντας αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA όπου αναφέρθηκε στον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στον Άρη, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένιωσα ωραία, οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι επέστρεψα μετά από έναν χρόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Δουλεύω για να φτάσω στο 100%, έπαιξα μερικά λεπτά, νιώθω καλά και βήμα – βήμα θα γίνω δυνατότερος.

Δεν ήξερα πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλεύουμε σκληρά, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, μπορούμε να τα πάμε καλά, έχω καλό προαίσθημα και χαίρομαι που ήρθα εδώ στην Ελλάδα και τον Άρη», ανέφερε αρχικά.

Τέλος, υποστήριξε: «Έχουμε δυνατή ομάδα, ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι και είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας. Πάμε για να κερδίσουμε, ήρθα εδώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο κύριος στόχος και η φιλοδοξία μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.